Temps de Vi Temps de Vi

Temps de Vi

De què tracta?

Temps de Vi  és una fira amb tres eixos principals, u, promoure els vins elaborats a Catalunya, dos, extendre la Cultura del Vi i del Cava  juntament amb el patrimoni de Vilanova i la Geltrú, i tres, augmentar la presència de vins de la terra a la carta dels restaurants.

 

L’esdeveniment es celebra al centre neuràlgic de la ciutat, amb més d’una quarantena d’estands de les diferents D.O.’s, estands gastronòmics, diverses actuacions musicals i una zona infantil amb activitats relacionades el món del vi.

Durant els tres dies de fira, es realitzen diferents tasts i maridatges en  restaurants de la ciutat.

 

Paral·lelament, la Fira comtarà amb l’activitat estrella: tasts a mar en veler. La ubicació marinera del municipi, fa que sigui una activitat amb un tret diferenciador a la resta de Fires.

 

El nostre objectiu

 

Acostar la cultura del vi a tots els assistents, especialment el vi català.

Recorregut

 

Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú, Vilanova i la Geltrú, capital de la comarca del Garraf.

 

 

Patrocinadors

Estem tancant els patrocinadors d'aquest any, si vols formar part d'ells només has de posar-te en contacte amb nosaltres i et farem arribar les opcions de patrocini que tenim disponibles aquest any.

Col·laboradors

Estem tancant els col·laboradors d'aquest any, si vols formar part d'ells només has de posar-te en contacte amb nosaltres i et farem arribar les opcions de col·laboració que tenim disponibles aquest any.

Institucions