La ciutat

Vilanova i al Geltrú és una ciutat plena d’història, de cultura, de patrimoni arquitectònic, de tradició i d’innovació. Passejant pels carrers descobriràs, a través dels edificis, monuments, esglésies i palaus, l’evolució de la ciutat.

També en descobriràs les places històriques, com la plaça de la Vila, amb els seus porxos i el seu encant, situada al centre de la ciutat, escenari de pel·lícules i campanyes publicitàries.

La rambla Principal és una de les més llargues de Catalunya, envoltada de plataners centenaris, de punta a punta, acompanyats de terrasses plenes de vida i ens porta des de l’església de Sant Antoni Abat, barroca i neoclàssica, fins al monument de Francesc Macià, tocant al passeig Marítim i al port de la ciutat.

On dormir

A continuació et presentem algunes recomanacions de llocs on pots passar les nits que dura Temps de Vi.

Hotel Ceferino

Amb una ubicació privilegiada, l’hotel Ceferino és un establiment emblemàtic i de referència a Vilanova i la Geltrú on la nostra filosofia es fer sentir el client com a casa. El nostre hotel disposa d’un restaurant gastronòmic, un bar cafeteria i un piano bar. A més, disposa de terrasses i de piscina exterior, ascensor, premsa gratuïta, servei d’habitacions, wifi gratuït d’alta velocitat i espais privats per a esdeveniments i reunions d’empresa.
Visitar web

Oferta gastronòmica

Si t’entra la gana, Vilanova i la Geltrú disposa d’una oferta gastronòmica de primer nivell amb una varietat que no et deixarà indiferent. Podràs gaudir de plats típics o optar per la nostra cuina de mar, entre moltes altres ofertes. Aquí et deixem la nostra recomanació perquè no et quedis sense poder tastar una mica del millor de la nostra ciutat.

Restaurant Hotel Ceferino

El restaurant Ceferino resumeix l’essència de la cuina catalana i marinera combinada amb els millors productes de temporada i de proximitat amb una presentació contemporània. El xef Xavi Garcia dona a conèixer els secrets de la gastronomia mediterrània sense maquillatges, recuperant la importància de la selecció de productes i l’elaboració a foc lent, on el temps es converteix en un aliat.
Visitar web

1918 CUINA DE MAR

Amb el record de la Taverna de Cal Rayo, de Les Palmeres i de l’històric Restaurant Peixerot, avui tornem als orígens, al 1918. Aquestes parets de pedra que avui us acullen han estat gairebé un segle fumejant entre les aromes i essències de la cuina de mar. Per això ens sentim honorats i agraïm que ens vulgueu acompanyar en aquest viatge gastronòmic cap a l’autenticitat de la cuina marinera, mediterrània i llunàticament vilanovina. Salut!
Visitar web