Alsina & Sardà

Orígens i filosofia                                        

Els nostres inicis en el cultiu de la vinya daten de 1862 a la propietat de Cal Janes, al municipi del Pla del Penedès. En aquella època, els viticultors elaboraven el vi a les propietats i el venien a comerciants.

L’any 1982, la família s’inicia en el món dels vins i caves, elaborant les seves primeres ampolles a la petita cava familiar de Ca l’avi (Subirats). En molt poc temps, el volum de producció incrementa i s’han d’ampliar les instal·lacions; és llavors, el 1986, quan comencen a elaborar vins i caves a les instal·lacions actuals, al barri de les Tarumbes (El Pla del Penedès).

En el transcurs de tots aquests anys de dedicació a la vinya, la família ha anat aprofundint en el coneixement del medi i de la terra i, així, s’han pogut interrelacionar la natura i el treball sobre ella. Mantenir l’equilibri de l’ecosistema i desenvolupar un cultiu sostenible dona com a resultat que la terra s’expressi en els seus fruits. Els nostres vins i caves volen ser l’expressió d’aquelles característiques qualitatives que defineixen la nostra terra i el nostre clima.

Un terroir de qualitat, un clima idoni, l’experiència acumulada en el treball amb aquests elements, l’ús de les tecnologies més avançades i un grup humà i professional compromès ens fan creure en aquest projecte, que anem consolidant dia a dia.

MÉS INFORMACIÓ: http://www.alsinasarda.com