Juvé & Camps

Quatre generacions d’una família dedicada en cos i ànima a la viticultura, consagrada a l’elaboració de grans caves i vins. Una història centenària fortament arrelada a la terra, al Penedès.

 

Les finques

Harmonia de terra, de llum, d’aigua i d’aire mediterrani als ceps. Respecte per la natura. Equilibri mediambiental, biodiversitat i rigor vitivinícola. Les 271 hectàrees de vinya propietat de Juvé & Camps, ubicades al Penedès, a les zones més adequades per a cada varietat de raïm, garanteixen la màxima qualitat dels caves i vins. Pura expressió de terrer.

 

Cultiu ecològic

El respecte per la natura i els seus cicles, així com el convenciment que només des de l’admiració es poden aconseguir grans caves i vins, és una constant en la història de Juvé & Camps.

 

El celler d’Espiells

El secret del raïm es revela al celler, on la natura es torna líquida i el most es converteix en vi. Les nostres instal·lacions d’Espiells son una fita en la història vitivinícola de la família i son emblema de progrés al Penedès.

 

Les caves a Sant Sadurní d’Anoia

En la penombra de les galeries excavades a la terra, llargues, ombrívoles i silencioses, protegides de corrents d’aire, es produeix el miracle de la segona fermentació a l’ampolla pel mètode tradicional champenoise.

 

MÉS INFORMACIÓ: https://www.juveycamps.com/ca/