Mas Codina

La finca Mas Codina es troba a la part central de l’Alt Penedès, que s’anomena Costers de l’Anoia, amb planes i petits turons que s’eleven des dels 250 als 300 metres d’altitud. L’explotació agrícola ha viscut sempre dels cultius de cereal, vinya, presseguers, horta i animals de granja fins l’actualitat. Ara, tota l’explotació és de vinya i es conserven les oliveres centenàries.

L’explotació familiar ha anat passant de pares a fills, que han treballat les vinyes i han elaborat vins i que alhora transmeten l’experiència i els coneixements que, juntament amb les noves tecnologies, fan possible obtenir uns vins i caves diferenciadors.

És en l’actual i quarta generació que Toni Garriga implanta els coneixements adquirits pels avantpassats i les tecnologies modernes en l’elaboració dels vins. L’amor per la terra i la tradició fa que introdueixi l’agricultura ecològica, defensant els processos naturals i buscant l’equilibri de l’ecosistema. Així mateix, requereix l’esforç de l’observació en cadascuna de les tasques que es duen a terme.

Actualment, controlem 40 hectàrees dedicades al cultiu de la vinya ecològica. No comprem raïm ni vi d’altres viticultors.

La nostra família ha treballat i segueix treballant per convertir aquest celler familiar en un projecte per als nostres fills, perquè puguin seguir el que van començar els nostres avantpassats.

 

MÉS INFORMACIÓ: http://www.mascodina.com/