Cellers Maset 

Cellers de vins i caves Maset, un somni de més de dos segles.

Tota una dedicació familiar que ha sabut cultivar, generació rere generació, vins i caves amb la tradició i la qualitat de les nostres terres.
Des del 1777, cellers de vins i caves Maset ha convertit l’amor per les seves terres en la porta d’entrada al món del vi.

Cellers Maset elabora els vins de forma artesanal, amb molta cura, seguint un rigorós procés de qualitat i deixant evolucionar cada brou en la quietud del celler. D’aquesta devoció per la feina ben feta neix l’àmplia varietat de vins i caves que omplen de prestigi aquest celler. Maset del Lleó és qualitat, innovació i servei.

El celler Maset es troba al bell mig de l’Alt Penedès, zona vinícola per excel·lència, on neix el secret dels nostres vins i caves: el raïm.

La DO Penedès està situada entre Barcelona i Tarragona, en un radi de 80 km aproximadament, limitat al nord per les muntanyes de Montserrat i al sud per les costes de Sitges i Tarragona. La composició del sòl és variada, amb zones argiloses i calcàries o sòls arenosos amb diferents profunditats d’arrelament dels ceps. El clima és moderat a l’hivern i calorós a l’estiu, sense arribar a ser extrem.

MÉS INFORMACIÓ:

CELLERS MASET

900 200 250

info@maset.com

www.maset.cat