Parés Baltà

Celler familiar

Parés Baltà és un celler 100 % familiar els orígens del qual daten de l’any 1790. Som un celler amb una llarga tradició, però amb idees joves i fresques. La direcció és a mans de la tercera generació de la família, formada per en Joan i en Josep Cusiné, que compten amb l’ajuda incondicional del seu pare, Joan Cusiné Cusiné.

 

Ecològica i biodinàmica

Elaborem vins i caves de qualitat amb raïms de les nostres 5 finques, un gran mosaic de sòls i microclimes, amb vinyes plantades entre els 170 i els 750 m d’altitud, que donen personalitat als nostres vins. Cultivem les vinyes de forma ecològica des del 1790 i de forma biodinàmica des del 2012. Tenim ovelles per abonar el camp i abelles que ens ajuden a pol·linitzar i a transmetre l’essència mediterrània als nostres raïms.

 

Les enòlogues

L’elaboració del vi està a mans de la Maria Elena Jiménez i la Marta Casas, dones d’en Joan i en Josep. Dues enòlogues de gran talent, la influència de les quals es reflecteix en els vins, que tenen gran caràcter i concentració alhora que mostren elegància i equilibri.

MÉS INFORMACIÓ: https://paresbalta.com/ca/