Puig i Batet

Som una petita empresa familiar especialitzada en l’elaboració artesanal de vins. En concret, actualment, tenim quatre vins, el blanc “Xic”, el rosat “Fer el trago”, el negre “Vibacu” i el negre criança, “Petit Roc”.

Amb el conreu de la finca del Corral d’en Massó hem recuperat unes vinyes amb quasi 100 anys d’història, en unes terres properes al mar i a la muntanya.

La tradició vitivinícola es remunta a l’any 1920, quan la família Puig Coll adquireix la finca del Corral d’en Massó i és llavors quan es comencen a cuidar i a conrear les terres amb la posterior elaboració del vi. Aquesta primera etapa arriba fins l’any 1982, en què es deixa de fer vi, i no serà fins el 2010 que la família Puig Batet torna a engegar el projecte.

En un inici, es comença elaborant un vi rosat, cuidant de prop tot el procés, escollint sempre el millor raïm i produint el vi de manera totalment artesana. A partir del 2011, es produeixen dos vins negres de diferents varietats i un vi blanc, aquest darrer per a consum propi. No és fins el 2012 que es registra i es legalitza el celler i ens donem a conèixer participant en les fires del sector, obrim i ampliem els punts de venda.

MÉS INFORMACIÓ: puigbatet.com