Temps de Vi

Què és?

Temps de Vi és una fira amb tres eixos principals: u, promoure els vins elaborats a Catalunya; dos, estendre la cultura del vi i del cava, juntament amb el patrimoni de Vilanova i la Geltrú; i tres, augmentar la presència de vins de la terra a la carta dels restaurants.

 

L’esdeveniment se celebra al centre neuràlgic de la ciutat, amb més d’una quarantena d’estands de les diferents DO, estands gastronòmics, diverses actuacions musicals i una zona infantil amb activitats relacionades amb el món del vi.

Durant els tres dies de fira es realitzen diferents tasts i maridatges en restaurants de la ciutat.

 

Paral·lelament, la fira comptarà amb l’activitat estrella: tasts en veler. La ubicació marinera del municipi fa que sigui una activitat amb un tret diferenciador de la resta de fires.

 

El nostre objectiu

 

Acostar la cultura del vi, especialment la del vi català, a tots els assistents.

Recorregut


 

Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú, Vilanova i la Geltrú, capital de la comarca del Garraf.

Aparcament de Temps de Vi


 

Carrer de la Boia, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona

 

Aparcament de Temps de Vi

Patrocinadors


Estem tancant els patrocinadors d’aquest any. Si vols formar-ne part, només has de posar-te en contacte amb nosaltres i et farem arribar les opcions de patrocini que tenim disponibles aquest any.

Col·laboradors


Estem tancant els col·laboradors d’aquest any. Si vols formar-ne part, només has de posar-te en contacte amb nosaltres i et farem arribar les opcions de col·laboració que tenim disponibles aquest any.

Organitzadors