Torre del Veguer

Torre del Veguer és un dels cellers més singulars del món vinícola, situat en un enclavament idíl·lic a Sant Pere de Ribes (Barcelona, DO Penedès). Familiar i de producció artesanal, Torre del Veguer és un mas fortificat del 1359 on elaborem vins de qualitat a partir de les nostres pròpies vinyes ecològiques. Aspirem a l’excel·lència en tot el procés, des de la vinya fins la comercialització. Els vins de Torre del Veguer ja van ser premiats amb la Medalla d’Or a l’Exposició Universal de Barcelona del 1888.

Respectant l’estructura medieval i la reforma efectuada al segle XIX, des de 1995 s’han incorporat instal·lacions noves i modernes per elaborar els vins seguint les tendències de mercat.

El 1995 iniciem aquesta nova etapa del celler, basada en l’elaboració de vins de qualitat a partir de varietats autòctones del Garraf com el xarel·lo i la malvasia, mediterrànies com el moscat i la garnatxa i d’altres orígens com el cabernet sauvignon i petit sirà. Les nostres vinyes són 100 % ecològiques des de 2016 i envolten el celler amb el mar Mediterrani com a teló de fons.

MÉS INFORMACIÓ: www.torredelveguer.com