INFORMACIÓ LEGAL I ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS PARTICULARS.

 

  1. Identificació del prestatari del servei.

 

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, les dades identificadores del titular de la pàgina web són:

 

ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI  CIF: G - 65758070

Carrer Fassina, número 7, 5è 4t.

08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

 

Telefón: 607529409              

Correu electrònic: admin@tempsdevi.cat

 

Inscrita en Registre d’associacions i fundacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número de registre 49817-J/1.

 

 

  1. Descripció.

 

ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI a través de les presents CGC ofereix als seus usuaris, subscriptors i visitants la possibilitat de realitzar la compra on-line, de forma anticipada, tant dels tiquets de consumició de la fira “TEMPS DE VI” que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juny a Vilanova i la Geltrú, com del merchandising oficial commemoratiu de la fira.

 

ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI podrà alterar, en qualsevol moment i sense avís previ, el disseny, presentació i/o configuració del Lloc Web, així como tots o algun dels seus serveis.

 

Acceptació de les Condicions Generals de Compra.

 

L’accés i utilització del servei de Botiga On-Line d’ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI implica per part del usuari l’acceptació plena i sense reserves de totes les condicions recollides en les presents CGC. Així mateix, ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI es reserva en tot cas el dret unilateral de modificar les presents Condicions Generals aplicables a la seva Botiga On-Line.

Els nostres productes, com trobar-los?

 

Des de la nostra pàgina web www.tempsdevi.cat, es poden trobar tant la venta anticipada de tiquets de degustació a utilitzar durant la fira com el marxandatge oficial de “TEMPS DE VI”.

 

En la pròpia pàgina apareix l’apartat “compra tiquets” on clicant s’accedeix a tots els nivells de famílies de productes que s’ofereixen.

 

 

Comprar a la Botiga On-Line d’ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI

 

Per a poder comprar a la Botiga On-Line d’ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI no es precisa necessari registrar-se a la web prèviament, tot i que hi ha la possibilitat per poder així rebre tota l’informació referent als actes que es fan durant tot l’any.

 

Per poder fer la compra, només cal anar a l’apartat de “compra tiquets” i seleccionar els productes que volguin comprar, això sumarà al “carro de compra” i finalment només caldrà omplir els camps obligatoris i facilitar en funció del sistema de pagament les dades necesaries

 

 

Com es tramita la comanda?

 

A través d’una connexió segura SSL, i en el cas de que la forma de pagament sigui escollida sigui la targeta de crèdit o dèbit, es connecta amb el banc, de forma que es transmeten les dades bancàries directament i de forma segura, de forma que ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI no té accés a ells ni els emmagatzema.

 

Una vegada s’hagi finalitzat la tramitació de la comanda, es facilitat un número que la identifica, en cas de posteriors reclamacions si foren necessàries.

 

 

Disponibilitat dels productes.

 

Els tiquets i la selecció de marxandatge oferts a través del website, és vàlida en tant aquests productes siguin visibles en la pàgina web, amb els límits d’estoc disponibles. Al tractar-se de comerç electrònic, l’estoc s’actualitza on-line, per el podria succeir que, eventualment, durant el procés de compra s’esgoti l’estoc, no podent en aquests supòsits continuar amb la compravenda iniciada.

 

 

Forma de pagament.

 

ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI proposa varis medis de pagament per a que el Client pugui escollir aquell que més li convingui o s’adapti millor a les seves necessitats:

 

 1. PAGAMENT PER TARGETA: (Ràpid i segur) Acceptem Visa, MasterCard, American Express, etc... ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI ha contractat una passarel·la de pagament segur On-Line amb el Banc Sabadell, que està adherida al protocol de sistema de comerç electrònic segur per el que, una vegada seleccionat el producte o tiquet/s a comprar, es confirma la operació en la passarel·la de pagament on introduint el número de la seva targeta, s’obrirà una finestra del banc emissor que li sol·licita la seva identificació.

 

Les dades de la seva targeta i la contrasenya queden protegits per aquest sistema de seguretat des del moment de la seva introducció; transmetent les dades bancàries directament i de forma segura a la passarel·la de pagament, de forma que ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI no té accés a ells ni els emmagatzema. Una vegada completada la identificació, el Banc Sabadell comunica a ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI que la compra ha estat efectuada.

 

 1. PAYPAL

 

Transport i despeses d’enviament

 

Les tarifes i temps d’enviament són els següents:

 

 • Península (España, Portugal), Balears i Canàries: segons preu a la mateixa pàgina web de www.tempsdevi.cat
 • No hi ha possibilitat de fer cap enviament fora de l’estat espanyol.

 

El transportista serà el convingut entre ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI i serà degudament informat al Client.

 

ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI no es fa responsable de cap mena de retràs originat en el transport per:

 

  1. Direcció incorrecta o incomplerta.
  2. No indicar número de telefón de contacte.
  3. Vagues dels transportistes.

 

Si el Client no aprecia ruptures externes en el paquet a l’hora de rebre’l, però al obrir-lo aprecia desperfectes a causa del transport, ha de notificar-ho en menys de 24 hores a la companyia de transport per a deixar constància i posar-se en contacte amb ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI. En cas contrari s’entendrà que el producte ha estat acceptat de conformitat. L’empresa de transport un cop passat aquest termini considerarà que el material enviat està en perfecte estat i no es farà responsable dels desperfectes.

 

 

Tiquets de degustació.

 

Els tiquets, com s’ha anunciat anteriorment i a l’igual que els productes de marxandatge, es podran adquirir en la mateixa pàgina web de l’esdeveniment, www.tempsdevi.cat i no precisaran d’enviament per transportista.

 

El Client, un cop hagi fet el pagament mitjançant la passarel·la de pagament, rebrà un mail amb l’informació d’on ha de recollir la compra i com s’ha d’identificar.

 

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

 

Les despeses de devolució o substitució i nou enviament seran assumits per ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI en Península i Balears. En la resta de països les despeses seran assumides per el Client, que seran descomptats en la devolució del import pagat.

 

En el cas dels tiquets, no es procedirà a la realització de canvi o devolució alguna.

 

En el cas de compra de marxandatge, el client podrà canviar o anul·lar una comanda sempre que aquesta no hagi estat expedida. Si, per qualsevol raó, vol fer un canvi respecte de la confirmació de la comanda ho haurà de notificar amb la màxima urgència i el més aviat possible a través del correu electrònic […]@[…] amb indicació del canvi desitjat. Qualsevol diferència d’import entre la comanda original i el modificat li serà tramitada seguint el procediment corresponent al medi de pagament escollit.

 

Per la seva part, ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI, no podrà substituir cap producte o model de producte de marxandatge sense prèvia consulta al Client. Si es dona el cas que per motius aliens a ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI el subministrament de la comanda no fos possible, se li oferirà al Client la possibilitat de canviar-lo per un producte substitutiu de similars característiques donant dret a l’anul·lació de la comanda per part del Client.

 

Si el client cancel·la una comanda confirmada quant aquesta ja hagi sortit de les instal·lacions d’ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI cap al seu destí, o no accepta el paquet a l’arribada, ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI podrà exigir el paga dels costos de transport ocasionats.

 

Seran causes de devolució:

 

 • Que el producte no compleixi amb les característiques de la descripció mostrada en la pàgina web. En aquest cas, es reemborsarà l’import del producte. Aquest reemborsament es realitzarà al medi de pagament utilitzat per el client.

 

 • Que el producte vingui d’origen defectuós. En aquest cas es procedirà al canvi per un altre igual una vegada s’hagi rebut el producte a retornar. ASSOCIACIÓ FORMATIVA TEMPS DE VI es farà càrrec de la devolució i l’enviament.

 

Les anteriorment relacionades causes de devolució no seran aplicables en els casos de l’adquisició de tiquets de degustació.

Contacte

Associació Formativa 

Temps de Vi

 

CIF: G65758070

 

Carrer Fassina, 7, 5è 4t.

08800 Vilanova i la Geltrú

(Barcelona)

 

+34 607 529 409