Presentem el cartell de la 8a edició de Temps de Vi

LA FIRA TEMPS DE VI PRESENTA EL CARTELL DE L’EDICIÓ 2019

Aquest cap de setmana s’ha presentat a Vilanova i la Geltrú el cartell de la 8a edició de la fira Temps de Vi, que enguany se celebrarà del 7 al 9 de juny.

En un ambient festiu on la cultura ha tingut tot el protagonisme a través de la música i la pintura, els organitzadors de la fira, Carles Carbonell i Òscar Villagarcia, han donat a conèixer el cartell de l’edició d’enguany, obra de la il·lustradora Paula Mira (@paulimilustra), qui ha escollit la pintura al tremp líquida com a tècnica artística amb l’objectiu defusionar els tres eixos conductors de la fira: el vi, el mar i la música.

Durant l’acte de presentació, la il·lustradora va reproduir en directe el cartell, acompanyada de la música d’Aina Balasch. Els assistents van poder tastar també alguns dels vins dels cellers que participaran enguany a la fira gràcies a la col·laboració del celler de Can Solà.

D’altra banda, i pel que fa a la fira, ja es poden comprar les primeres entrades per als actes que s’organitzen al voltant de la mostra de vins de la rambla, com són els maridatges a diferents restaurants de Vilanova o els tastos en vaixell, el tret més característic d’aquesta fira que mira al mar.

Vilanova i la Geltrú, 30 d’abril de 2019

Deixa un comentari