Agenda Agenda

Agenda

Coneix tot el que tenim preparat per a aquesta Fira 2018!

Vaixell Exclusiu d’Origen Garraf
Divendres 1 de Juny 18:00 - 19:30
Vaixell Exclusiu d’Origen Garraf

COMPLET

Tast de vins amb el celler AGRICOLA SANT JOSEP
Divendres 1 de Juny 18:00 - 19:30
Tast de vins amb el celler AGRICOLA SANT JOSEP

Lloc: Teatre Principal
Celler: SANT JOSEP WINES
Places: 15

Vertical de dos dels seus vins.

Tres anyades del Llàgrimes de tardor Blanc

Tres anyades del Llàgrimes de tardor Negre

Preu: 15.00 €
Tast en vaixell amb Juvé Camps
Divendres 1 de Juny 20:00 - 21:30
Tast en vaixell amb Juvé Camps
Preu: 35.00 €
Tast de Malvasies de Sitges
Divendres 1 de Juny 20:00 - 21:30
Tast de Malvasies de Sitges

Places: 20
Lloc: Terrassa àtic Temps de vi (Punt de trobada 15 min abans a Guixeta Central de la fira)
Tast de diferents estils de malvasia de sitges.

Es podran tastar diferents estils de vi, elaborats amb malvasia de sitges, però amb diferents métodes l'elaboració. Des d'un vi tranquil, un espumós, un ranci, un dolç i un vi sense cap tipus d'intervenció i brisat (orange Wine).

 

· Blau Cru de Pardas

· Can Pages

· Torre del Veguer

· Gené Ventura

· Sesserra 2 anyades

· Sot dels Atmetllers

· AVGVSTVS

· Dolça Hospital de Sitges

· Ancestral Masia la Roqua

· Espumas Can Ramon

· Ranci

 

Preu: 25.00 €
Sopar Maridatge - Parés Baltà & Ceferino
Divendres 1 de Juny 20:30 - 23:00
Sopar Maridatge - Parés Baltà & Ceferino

Lloc: Hotel Ceferino
Celler: Parés Baltà
Maridatge Parés Baltà i cuina catalana
Preu: 50€

Reservar: hotelcerefino.com

 

SOPAR MARIDATGE PARÉS BALTÀ & CEFERINO

MENÚ DEGUSTACIÓ DE CUINA CATALANA

 

Trinxat d’espigalls amb cruixent de cansalada i botifarra del Perol

&  Cosmic R-Evolution (xarel·lo, sauvignon blanc) Medalla d’or concurs millesimé Bio 2016

 

Coca de pa de Canyelles amb escalibada, formatges de proximitat i anxoves de l’Escala

&  Calcari R-Evolution xarel·lo

 

Llom de bacallà amb cap i pota i llagostins de Sant Carles 

&  Indigena negre garnatxa de la Finca les Torres  Medalla de plata concurs Millesimé Bio 2016

 

Gall negre del Penedès rostit amb orelllanes, prunes i moixernons 

& Hisenda Miret Microcuvée garnatxa de la Finca de Cal Miret, Insignia de Parés Baltà

 

Crema catalana tradicional amb coquetes de llardons 

& Blanca Cusine  xarel·lo, pinot noir i chardonnay

 

Aigües minerals

Pa rustic al forn de llenya

Cafès i infusions