Mas Codina Mas Codina

Mas Codina

La finca Mas Codina es troba situada en la part central de l’Alt Penedès, al que s’anomena “costers de l’Anoia” planes i petits turons que s’eleven des dels 250 als 300 metres d’altitud.

 

Lexplotació agrícola ha viscut sempre dels cultius de cereal, vinya, presseguers, horta i animals de granja, fins l’actualitat que tota l’explotació és de vinya i es conserven les oliveres centenàries.

 

L’explotació familiar ha anat passant de pares a fills, que han treballat les vinyes i han elaborat vins i alhora transmeten l’experiència i els coneixements que, juntament amb les noves tecnologies, fan possible obtenir uns vins i caves diferenciadors.

 

És en l’actual i quarta generació, que Toni Garriga implanta els coneixements adquirits pels avantpassats i les tecnologies modernes en l’elaboració dels vins. L’amor per la terra i la tradició fa que introdueixi l’agricultura ecològica, defensant els processos naturals i buscant l’equilibri de l’ecosistema. Així mateix, requereix l’esforç de l’observació en cadascuna de les tasques que es duen a terme.

Actualment, controlem 40 hectàrees dedicades al cultiu de la vinya tot ecològic. No comprem raïm ni vi d’altres viticultors.

 

La nostra família ha treballat i segueix treballant per convertir aquest celler familiar en un projecte pels nostres fills, perquè puguin seguir el que van començar els nostres avantpassats.

 

Més informació aquí