Agrícola Sant Josep Agrícola Sant Josep

Agrícola Sant Josep

Agrícola Sant Josep és una empresa cooperativa fundada al poble de Bot l’any 1962. Ens dediquem a transformar i comercialitzar els fruits dels tres conreus llenyosos més tradicionals de l’agricultura mediterrani: la vinya, l’olivera i l’ametller. Tota la producció és de collita pròpia i procedeix de les terres que conreen els nostres socis i sòcies a la comarca de la Terra Alta.

El poble de Bot fou el bressol de la majoria dels nostres socis fundadors. Aquí hi tenim la nostra seu corporativa, totes les nostres instal·lacions industrials i de serveis, i la majoria de les 750 hectàrees que conreem. Avui, fruit de les dinàmiques socials i econòmiques existents al territori, hem enriquit el nostre rol local amb la incorporació de persones sòcies dels municipis veïns.

Les persones sòcies són l’ànima de l’Agrícola Sant Josep. Són més de tres-centes, la meitat de les quals, productors i productores d’una llarga tradició pagesa familiar, de com a mínim tres o quatre generacions. En aquestes persones recau la responsabilitat de govern de la cooperativa.

 

Més informació aquí