TORRE DEL VERGER TORRE DEL VERGER

TORRE DEL VERGER

Torre del Veguer és un dels cellers més singulars del món vinícola, situada en un enclavament idíl·lic a Sant Pere de Ribes (Barcelona, ​​DO Penedès). Familiar, de producció artesanal, Torre del Veguer és un mas fortificat del 1359, on elaborem vins de qualitat a partir dels nostres propis vinyes ecològiques . Aspirem a l’excel·lència en tot el procés, des de la vinya a la comercialització. Els vins de Torre del Veguer ja van ser premiats amb la Medalla d’Or a l’Exposició Universal de Barcelona del 1888.

 

Respectant l’estructura medieval i la reforma efectuada al segle XIX, des de 1995 s’han incorporat noves i modernes instal·lacions per elaborar els vins seguint les tendències de mercat.

 

En 1995 iniciem aquesta nova etapa del celler, basada en l’elaboració de vins de qualitat a partir de varietats autòctones del Garraf com Xarel.lo i malvasia, mediterrànies com el Muscat i Garnatxa, i d’altres orígens com Cabernet Sauvignon i Petite Syrah. Les nostres vinyes són 100% ecològics des 2016 i es troben envoltant el celler amb el Mar Mediterrani com a teló de fons.