Parés Baltà Parés Baltà

Parés Baltà

Celler Familiar

 

Parés Baltà és un celler 100% familiar els orígens del qual daten de l’any 1790. Som un celler amb una llarga tradició, però amb idees joves i fresques. La direcció és a mans de la 3ª generació de la família, formada per en Joan i en Josep Cusiné, que compten amb l'ajuda incondicional del seu pare Joan Cusiné Cusiné

Ecològica i Biodinàmica

 

Elaborem vins i caves de qualitat amb raïms de les nostres 5 finques, un gran mosaic de sòls i microclimes, amb vinyes plantades entre els 170 i els 750 m. d’altitud, que donen personalitat als nostres vins. Cultivem les vinyes de forma ecològica des del 1790 i biodinàmica des del 2012. Tenim ovelles per abonar el camp i abelles que ens ajuden a polinitzar i transmetre l'essència mediterrània dels nostres raïms.

Les Enòlogues

 

L'elaboració del vi està en mans de la Maria Elena Jiménez i la Marta Casas, esposes d'en Joan i en Josep. Dos enòlogues de gran talent la influència de les quals es reflecteix en els vins, que tenen gran caràcter i concentració alhora que mostren elegància i equilibri.

 

 

Més informació aquí